mamamouse New member Nov 7, 2007 #1 I GOT A LETTER IN THE MAIL YESTERDAY SAYING I WON THIS CONTEST... PRIZE IS A DELL LAPTOP,WHIZ KID LEARNING SYSTEM AND 2 GAMES...VALUE IS $1200...
I GOT A LETTER IN THE MAIL YESTERDAY SAYING I WON THIS CONTEST... PRIZE IS A DELL LAPTOP,WHIZ KID LEARNING SYSTEM AND 2 GAMES...VALUE IS $1200...
dinger New member Nov 7, 2007 #6 WOW!! :sunny: That's great. I'm hoping to get a win like that someday. Congrats!!!
A amyshulk Well-known member Staff member Nov 8, 2007 #17 CONGRATS mamamouse :headbang: :cheers: :headbang: mamamouse said: I GOT A LETTER IN THE MAIL YESTERDAY SAYING I WON THIS CONTEST... PRIZE IS A DELL LAPTOP,WHIZ KID LEARNING SYSTEM AND 2 GAMES...VALUE IS $1200... Click to expand... btw - Do you know if it was listed here? I can't seem to find it? :scratch: I tried VTECH WHIZ KID, VTECH, WHIZ KID, WHIZ KID LEARNING SYSTEM and DELL LAPTOP and didn't find it :scratch:
CONGRATS mamamouse :headbang: :cheers: :headbang: mamamouse said: I GOT A LETTER IN THE MAIL YESTERDAY SAYING I WON THIS CONTEST... PRIZE IS A DELL LAPTOP,WHIZ KID LEARNING SYSTEM AND 2 GAMES...VALUE IS $1200... Click to expand... btw - Do you know if it was listed here? I can't seem to find it? :scratch: I tried VTECH WHIZ KID, VTECH, WHIZ KID, WHIZ KID LEARNING SYSTEM and DELL LAPTOP and didn't find it :scratch: